Parcours - Unicefloop Breukelen

De 5 en de 10 km prestatielopers en de wandelaars gaan na de start door de Brugstraat over de Vecht en linksaf het Zandpad op. Vervolgens slaan ze rechtsaf de Proostdijweg op en vervolgens rechtsaf de Scheendijk op. Bij de Laan van Gunterstein slaan ze rechtsaf weer terug richting het centrum van Breukelen. Bij de Vechtse Brug gaat de 5 km loper en de wandelaar recht door de Brugstraat in en finishen waar zij ook gestart zijn. NB. Bij na-meting is gebleken dat het 5 km parcours een totale lengte heeft van 4,8 km.

5km.jpg

De 10 km lopers slaan linksaf het Zandpad op. Vervolgens gaan zij linksaf de Nieuweweg op. Voor het fort gaan zij linksaf het fietspad op en ter hoogte van het fort gaan zij nogmaals linksaf op het fietspad dat uitkomt op de Scheendijk Zuid. Bij het eerst kruispunt gaan zij linksaf naar de Laan van Gunterstein. Deze lopen zij af tot het Zandpad. Hier gaan zij bij de brug weer de Vecht over, de Brugstraat in en finishen waar zij ook gestart zijn. NB. Bij na-meting is gebleken dat het 10 km parcours een totale lengte heeft van 10,1 km; het 10 km-punt ligt halverwege de brugstraat.

 10km.jpg

Afsluitingen en bereikbaarheid Scheendijk

U kunt naar de Scheendijk rijden:
- Via Breukelen tot 19.40 uur en na circa 21.15 uur.
- Via Nieuwersluis, Zandpad en Proosdijweg tot circa 19.50 uur en na circa 20.30 uur.

De Kerkbrink is 's middags afgesloten voor alle verkeer in verband met de weekmarkt. Aansluitend blijft de Kerkbrink afgesloten voor alle verkeer tot uiterlijk 22.00 uur.
- Van 19.30 tot 21.15 uur zijn afgesloten voor alle verkeer: Zandpad van Proosdijweg tot Nieuweweg, Laan van Gunterstein, Scheendijk, Proosdijweg
- Van 19.40 tot 21.15 uur is afgesloten voor alle verkeer: Brugstraat
Niet afgesloten voor verkeer: - Dannestraat - Herenstraat - Nieuweweg


Doe je mee?
Schrijf je in voor de Unicef Loop in Breukelen

Schrijf je in!