Wandeltocht

Ben jij al in training voor de 5 km Wandeltocht op vrijdag 12 april 2019?

Dit jaar de 13e editie van de Unicef Loop Breukelen.

De afgelopen jaren is de Unicef Loop Breukelen uitgegroeid tot een evenement van formaat. Honderden kinderen doen mee aan de sponsorloop op de kerkbrink enhousiast gesteunt door heel veel publiek.

Op alle afstanden deze avond komen veel inwoners en oud inwoners af uit Breukelen en de regio Stichtse Vecht. Het is een avond van weerzien van bekenden. De wandeltocht is sinds een aantal jaar toegevoegd aan het programma en inmiddels zo populair dat deze niet meer weg te denken is.

Zo'n 1000 mensen doen mee aan één van de lopen. Of je nu gaat voor een persoonlijke record of gewoon een heerlijk rondje lopen, het is en blijft een mooie prestatie maar bovenal een geweldige avond waar Breukelen ziczelf altijd van haar mooiste kant laat zien, met UNICEF als grote winnaar.

Startnummers

Startnummers voor alle deelnemers kunnen vanaf 19.00 uur bij het wedstrijdsecretariaat worden opgehaald. De kraam van het wedstrijdsecretariaat is te vinden op de Kerkbrink (ter hoogte van Kok Optiek). Het startnummer moet duidelijk zichtbaar aan de voorkant worden gedragen en kan worden bevestigd met veiligheidsspelden.

Programma

Voorafgaand aan de start vindt een gezamenlijke warming up plaats op stevige muziek begeleid door een instructrice. De start is om 19.45 uur voor alle afstanden. Na afloop is er uitgebreid de gelegenheid om het succes met familie en vriendente vieren op en rond de Kerkbrink te Breukelen.

Kosten voorinschrijving

De kosten voor deelname is 10,00 euro per deelnemer.

Kosten inschrijving avond zelf

De kosten voor deelname is 15,00 euro per deelnemer.

Inschijving tot en met 15 jaar

Bij inschrijvingen van kinderen t/m 15 jaar moeten ouders/voogd toestemming geven tot verwerking van de persoonsgegevens.

"Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en heb toestemming van mijn ouders/voogd indien ik 15 jaar of jonger ben.".