Prestatieloop

Ben jij al in training voor de 5 km of 10 km loop op vrijdag 24 mei 2024?


Dit jaar de 16e editie van de Unicef Loop Breukelen.

De afgelopen jaren is de Unicef Loop Breukelen uitgegroeid tot een evenement van formaat. Rond de tweehonderd kinderen doen mee aan de sponsorloop op de Kerkbrink enthousiast gesteund door heel veel publiek.

Op de 5 km en 10 km prestatieloop komen veel inwoners en oud inwoners af uit Breukelen en de regio Stichtse Vecht. Het is een avond van weerzien van bekenden.

Zo'n 1000 mensen doen mee aan één van de lopen. Of je nu gaat voor een persoonlijk record of gewoon een heerlijk rondje lopen, het is en blijft een mooie prestatie. Maar bovenal is het een geweldige avond waar Breukelen zichzelf altijd van haar mooiste kant laat zien, met UNICEF als grote winnaar.

Startnummers

Startnummers voor alle deelnemers kunnen vanaf 19.00 uur bij het wedstrijdsecretariaat worden opgehaald. De kraam van het wedstrijdsecretariaat is te vinden op de Kerkbrink (ter hoogte van Kok Optiek).
Het startnummer moet duidelijk zichtbaar aan de voorkant worden gedragen en kan worden bevestigd met veiligheidsspelden.

Programma

Voorafgaand aan de start zal de DJ van zich laten horen! De start is om 19.45 uur voor alle afstanden. Na afloop is er uitgebreid de gelegenheid om het succes met familie en vrienden te vieren op en rond de Kerkbrink te Breukelen.

Kosten voorinschrijving

De kosten voor deelname is € 12,50 per deelnemer.

Kosten inschrijving avond zelf

De kosten voor deelname is € 15,00 per deelnemer, contant of per QR code te voldoen.

Inschijving tot en met 15 jaar

Bij inschrijvingen van kinderen t/m 15 jaar moeten ouders/voogd toestemming geven tot verwerking van de persoonsgegevens.

"Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en heb toestemming van mijn ouders/voogd indien ik 15 jaar of jonger ben.".