Kinderloop

Goed gelopen? Lever je sponsor-envelop met inhoud in op school bij de Unicef-bus of bezorg deze bij Unicef - Eendrachtlaan 37 Breukelen.

 

Kinderloop - start 19.15 uur
Om 19.15 uur wordt gestart met de sponsorloop (adviesleeftijd 6 t/m 10 jaar) op de Kerkbrink. De sponsorloop duurt 15 minuten. Deelname is gratis. Voor elke deelnemer is er een kleine verrassing van Unicef.

Wat is de bedoeling?
Op de Kerkbrink is een parcours uitgezet waar je in een kwartier rondjes kan lopen. Elk rondje is zo'n 200 meter. Met de envelop (verspreid in groep 4 t/m 7 bij de scholen in de omgeving) kun je je laten sponsoren per rondje (bijv. door opa, oma, buren, familie, etc.). Middels een stempelkaart (zit in de envelop) tellen we de rondjes. Na afloop kun je het opgehaalde sponsorbedrag inleveren bij je school. Wanneer je geen sponsorenvelop hebt kun je er een ophalen bij Boekhandel van Kralingen op de Kerkbrink van Breukelen.

Hoe meld ik me aan?
Je kunt je aanmelden via het formulier op deze pagina.
Je krijgt GEEN bevestiging van de aanmelding. Je hoeft daarna alleen op tijd aan de start te verschijnen met de stempelkaart (uit de sponsorenvelop) in je hand.

Bij inschrijvingen van kinderen t/m 15 jaar moeten ouders/voogd toestemming geven tot verwerking van de persoonsgegevens.

"Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en heb toestemming van mijn ouders/voogd indien ik 15 jaar of jonger ben.".

Waar lever ik de envelop met het opgehaalde sponsorbedrag in?

  • Tot twee weken na de loop kun je de sponsorenveloppe inleveren op school in de daarvoor bestemde bussen. 
  • Ook kun je de enveloppe in de brievenbus stoppen van Unicef Breukelen op de Eendrachtlaan 37

Mag ik ook meedoen aan de 5 km prestatieloop?
Kinderen vanaf 10 jaar kunnen ook meedoen met de prestatieloop. Ook zij kunnen zich laten sponsoren met dezelfde envelop.

Ook jullie vaders, moeder, broers, zussen kunnen meedoen!!!
Voor iedereen van 10 jaar en ouder start de Unicef loop om 19.45 uur. Men kan kiezen uit de 5 of 10 km prestatieloop. Op dat tijdstip start ook de 5 km wandeltocht (voor alle leeftijden!). Start en finish zijn op de Kerkbrink. De inschrijving via internet kost 12,50 euro (uiteraard volledig bestemd voor Unicef).

We hopen dat jullie en jullie ouders meelopen en op die wijze Unicef steunen!

                                                                   Aanmeldformulier Kinderloop 

Inschijving tot en met 15 jaar

Bij inschrijvingen van kinderen t/m 15 jaar moeten ouders/voogd toestemming geven tot verwerking van de persoonsgegevens.

"Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en heb toestemming van mijn ouders/voogd indien ik 15 jaar of jonger ben.".

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.