Parcours - Unicefloop Breukelen

De 5 km en de 10 km prestatielopers en de wandelaars gaan na de start door de Brugstraat over de Vecht en linksaf het Zandpad op. Vervolgens slaan ze rechtsaf de Proosdijweg op en vervolgens rechtsaf de Scheendijk op. Bij de Laan van Gunterstein slaan ze rechtsaf weer terug richting het centrum van Breukelen. Bij de Vechtse Brug gaat de 5 km loper en de wandelaar rechtdoor de Brugstraat in en finisht waar hij/zij ook gestart is. NB. Bij na-meting is gebleken dat het 5 km parcours een totale lengte heeft van 4,8 km.

5km.jpg

De 10 km loper slaat linksaf het Zandpad op. Vervolgens gaat hij/zij linksaf de Nieuweweg op. 

Halverwege de Nieuweweg (richting het Fort) komt een linksaf richting Scheendijk-Zuid. Vervolgens linksaf richting Breukelen. Bij de brug van Breukelen rechtdoor richting Finish op de Kerkbrink. 

Onderstaande kaart is de normale 10 km route.

10km.jpg

Afsluitingen en bereikbaarheid Scheendijk

U kunt naar de Scheendijk rijden:
- Via Breukelen tot 19.40 uur en na circa 21.15 uur.
- Via Nieuwersluis, Zandpad en Proosdijweg tot circa 19.50 uur en na circa 20.30 uur.

De Kerkbrink is 's middags afgesloten voor alle verkeer in verband met de weekmarkt. Aansluitend blijft de Kerkbrink afgesloten voor alle verkeer tot uiterlijk 22.00 uur.
- Van 19.30 tot 21.15 uur zijn afgesloten voor alle verkeer: Zandpad van Proosdijweg tot Nieuweweg, Laan van Gunterstein, Scheendijk en de Proosdijweg.
- Van 19.30 tot 21.15 uur is afgesloten voor alle verkeer: Brugstraat - Kerkbrink
Niet afgesloten voor verkeer: - Dannestraat - Herenstraat - Nieuweweg


Doe je mee?
Schrijf je in voor de Unicef Loop in Breukelen

Schrijf je in!