Teamloop

Heb jij al een team geregeld voor de 15e editie van de Unicef Loop?


Ook dit jaar wederom de Teamloop! Werknemers van bedrijven, instellingen, leden van verenigingen, etc. kunnen zich inschrijven als team. Ideaal voor een gezellige, sportieve avond met het team! Van de deelnemers wordt gevraagd om zich te laten sponsoren door collega's, vrienden, familie om op die wijze een groot bedrag voor Unicef bij elkaar te lopen en mogelijk een teamprijs te winnen. Deelnemers van een team hoeven niet aan dezelfde afstand mee te doen, ze kunnen meedoen aan de 5 km of 10 km prestatieloop of wandeltocht.

Inschrijven

Teams dienen zich aan te melden door een mail te sturen naar info@unicefloopbreukelen.nl met de teamnaam, de contactgegevens en de wijze van betaling (wel of niet via automatische incasso).

a. Inschrijven voor teams die betalen via automatische incasso. Elk teamlid schrijft zich in via het inschrijfformulier met vermelding van de teamnaam. De betaling wordt vervolgens per teamlid middels automatiche incasso geïnd.

b. Inschrijven voor teams die op andere wijze betalen. Gevraagd wordt voor 23 april 2023 je team aan te melden. Je ontvangt van de organisatie een link voor team-inschrijving. Via deze link kan jezelf jouw teamdeelnemers opvoeren. Eventuele mutatieverzoeken graag per email aanleveren. De volgende gegevens moet je paraat hebben bij de inschrijving: Voor- & Achternaam, M/V, Geboortedatum, 5 km/10 km/Wandeltocht. De contactpersoon ontvangt de factuur met verzoek tot betaling na de loop.

Startnummers

Startnummers voor de deelnemers aan de Teamloop kunnen vanaf 19.00 uur bij het wedstrijdsecretariaat worden opgehaald. De kraam van het wedstrijdsecretariaat is te vinden op de Kerkbrink (ter hoogte van Kok Optiek). Team-startnummers kunnen ook vooraf worden verstrekt, mail hiervoor naar info@unicefloopbreukelen.nl.
Het startnummer moet duidelijk zichtbaar aan de voorkant worden gedragen en kan worden bevestigd met veiligheidsspelden.

Programma

Voorafgaand aan de start zal de DJ van zich laten horen. De start is om 19.45 uur voor alle afstanden. Na afloop is er uitgebreid de gelegenheid om het succes met familie en vrienden te vieren op en rond de Kerkbrink te Breukelen.

Prijzen

De organisatie hoopt met de loop enkele duizenden euro's voor Unicef op te halen. Laat uw team sponsoren! Het team met de hoogste donatie per deelnemer wint de Unicef Teamloop Wisselbeker. Het team met de hoogste totale donatie wint de Grootste Sponsor Wisselbeker. En voor het team met de meeste lopers staat de Grootste Team Wisselbeker klaar.
De organisatie ontvangt hiervoor uiterlijk voor de start van de loop van elk team de opgave van het opgehaalde sponsorgeld. Het opgehaalde sponsorgeld kan worden overgemaakt op rekening NL52INGB0001112450 t.n.v. Unicef vertegenwoordiger S. Treur te Breukelen.

Kosten

De kosten voor deelname zijn € 12,50 per teamdeelnemer voor de 5 km en 10 km loop en € 10,00 per teamdeelnemer aan de wandeltocht.

Wilt u meer weten of heeft u een verzoek?
Mail dan naar info@unicefloopbreukelen.nl

Inschijving tot en met 15 jaar

Bij inschrijvingen van kinderen t/m 15 jaar moeten ouders/voogd toestemming geven tot verwerking van de persoonsgegevens.

"Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en heb toestemming van mijn ouders/voogd indien ik 15 jaar of jonger ben.".