Kinderloop

Goed gelopen? Lever je sponsorenvelop met inhoud in op school bij de Unicef brievenbus of bezorg deze bij Unicef - Straatweg 176 Breukelen.

 

Kinderloop - start 19.15 uur
Om 19.15 uur wordt op de Kerkbrink gestart met de sponsorloop door de leerlingen van de groepen 3 t/m 7 van de basisscholen uit Breukelen. De sponsorloop duurt 15 minuten. Deelname is gratis. Voor elke deelnemer is er een kleine verrassing van Unicef.

Wat is de bedoeling?
Op de Kerkbrink is een parcours uitgezet waar je in een kwartier rondjes kan lopen. Elk rondje is zo'n 200 meter. Met de envelop (verspreid in groep 3 t/m 7 bij de scholen in Breukelen) kun je je laten sponsoren per rondje (bijv. door opa, oma, buren, familie, etc.). Middels een stempelkaart (zit in de envelop) tellen we de rondjes. Na afloop kun je het opgehaalde sponsorbedrag inleveren bij je school. Wanneer je geen sponsorenvelop hebt kun je er een ophalen bij Boekhandel van Kralingen op de Kerkbrink in Breukelen.

Hoe meld ik me aan?
Je kunt je aanmelden via het formulier op deze pagina.
Je krijgt GEEN bevestiging van de aanmelding. Lever op vrijdagavond 12 mei het deelnamekaartje dat in de sponsorenvelop zit, ingevuld in bij de groene brievenbus voor de deur van Kok Optiek. Je hoeft daarna alleen op tijd aan de start te verschijnen met de stempelkaart (ook in de sponsorenvelop) in je hand.

Bij inschrijvingen van kinderen t/m groep 7 moeten ouders/voogd toestemming geven tot verwerking van de persoonsgegevens.

"Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en heb toestemming van mijn ouders/voogd indien ik 15 jaar of jonger ben.".

Waar lever ik de envelop met het opgehaalde sponsorbedrag in?

  • Tot twee weken na de loop kun je de sponsorenvelop inleveren op school in de daarvoor bestemde brievenbus. 
  • Ook kun je de envelop in de brievenbus stoppen van Unicef Breukelen aan de Straatweg 176.

Mag ik ook meedoen aan de 5 km prestatieloop?
Kinderen vanaf 10 jaar kunnen ook meedoen met de prestatieloop. Ook zij kunnen zich laten sponsoren met dezelfde envelop.

Ook jullie vader, moeder, broers, zussen kunnen meedoen!!!
Voor de oudere kinderen en volwassenen start de Unicef loop om 19.45 uur. Men kan kiezen uit de 5 km of 10 km prestatieloop of de 5 km wandeltocht (voor alle leeftijden!). Start en finish zijn op de Kerkbrink. 

We hopen dat jullie en jullie ouders meelopen en op die wijze Unicef steunen!

                                                                   Aanmeldformulier Kinderloop 

Inschijving tot en met groep 7

Bij inschrijvingen van kinderen t/m groep 7 moeten ouders/voogd toestemming geven tot verwerking van de persoonsgegevens.

"Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en heb toestemming van mijn ouders/voogd indien ik 15 jaar of jonger ben.".

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.